Valcucine
Valcucine konyhabútorok
valcucineA VALCUCINE konyhabútorgyárat 1980-ban alapították. Nevéhez számos forradalmi újítás kapcsolható. A siker képlete a múlt és a jövő házassága, hiszen a high-tech megoldások mellett a kézműves tradíciók szeretete is döntő szerepet kap a konyhabútorok előállításánál. A VALCUCINE konyhái minden elemükben átgondolt, ergonomikus rendszerek, amelyek amellett, hogy a használhatóság és a biztonság tekintetében kielégítik a felhasználók minden igényét
Tovább...
valcucine_logo
Febal
Febal konyhabútorok
febal A FEBAL konyhabútorgyárat 1959-ben Pesaro-ban alapította Ermanno Ferri. A FEBAL név az egyik legismertebb európai konyhabútor márka, amely egyet jelent a designnal és a kiemelkedő minőséggel, amely az állandó technológiai fejlesztések és alapanyag kutatások eredménye. A FEBAL konyhabútorgyár az általa készített termékekre 5 év garanciát vállal és a cég az első olasz vállalatok között volt, akik megszerezték az UNI EN ISO 9001 minőségi bizonyítványt.
Tovább...
febal_logo
Rossana
Rossana konyhabútorok
rossana A ROSSANA olasz konyhabútor modellek egyszerre magas minőségűek, mindig fejlődnek, kreatívak és megfelelnek az új technológiai követelményeknek. A ROSSANA olasz konyhabútorgyárat 1953-ban alapították. 1964 a ROSSANA olasz konyhabútor modell megtervezésének az éve volt. Ez volt az első olasz konyha, amely a minőségre helyezve a hangsúlyt megújította a hagyományos sémákat.
Tovább...
rossana_logo